Populær restaurantkæde i knibe
Restaurantkæden Kitchen Annies fremtid er usikker. De lukker restauranter på stribe.
Fremtiden så lys ud for den thailandske restaurantkæde Kitchen Annie. De startede deres første restauranter i Skive og Viborg tilbage i 2013, og siden er der kommet tre mere til. Men nu er den ellers populære kæde kommet i problemer.
Senest lukkede afdelingen i Holstebro. På restaurantens dør står der, at Kitchen Annie arbejder på et nyt koncept og snart vil genåbne. Et kig i regnskabet tyder dog på, at der er rod i forretningen.
- Det første, der falder i øjnene på mig, er, at det er en virksomhed, der går rigtig dårlig. Når jeg så begynder at nærlæse, så er der en enorm grad af uordentlighed, siger seniorrådgiver ved Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet, Lars Krull.
Kitchen Annie er landsdelens hurtigst voksende restaurantkæde, men bag succesen skjuler der sig nogle ting.
- Man har ikke styr på, hvordan man bogfører. Man overholder ikke årsregnskabsloven, og man afregner ikke til tiden til SKAT, fortæller Lars Krull.
Kitchen Annies seneste regnskab viser et underskud på 2,6 millioner kroner. TV MIDTVEST har i løbet af ugen forgæves forsøgt at få en kommentar fra ejeren af Kitchen Annie.