Mad med Mads og David - Pølse ”cassoulet”
Mad med Mads og David
·
Udgivet 19. maj 2020
Mads har hentet lufttørrede pølser efter italiensk inspiration hjem fra Næstved-egnen, og David laver en slags avanceret pølseret som garniture til et stykke bagt torsk. Og så har David en særlig gave med til Mads.
OPSKRIFT:
Pølse ”cassoulet”
8-10 padrons eller grøn peberfrugt
2-3 stilke bladselleri
3-4 store tomater
2 scalotteløg
2-3 fed hvidløg
100 gr. røde kidneybønner
100 gr. lufttørret pølse i grove tern
4 dl. hønsefond
olie til stegning
frisk kørvel til pynt
Lufttørret pølse i tynde skiver
1 stor torskefilet, ca. 600 gr.
Del peberfrugterne på langs og fjern kernerne.
Skær bladsellerien groft.
Fjern stilken fra tomaterne og skær dem i både, der deles i to.
Skræl løgene og snit dem på langs. Hak hvidløgene.
Skær grove stykker pølse ud.
Steg hvidløg og løg af på en pande i lidt olie. Tilsæt pølsen. Derefter tomater, bladselleri og padrons.
Hønsefond tilsættes, lad det simre og umiddelbart inden servering vendes de røde bønner i.
Bag torsken i ovnen med tynde skiver af pølse ovenpå.
Den bages på 200gr. i ca. 15 min..
Kom casouletten i en dyb tallerken og læg stykker af fisken ovenpå.
Pynt med frisk kørvel.