Blåmuslinger fra Limfjorden har succes

Salget af blåmuslinger er steget kraftigt.

Muslinger.jpg

De seneste måneder er salget af ferske blåmuslinger fra Limfjorden tredoblet.

Danskerne har fået smag for de små skaller og det skyldes især en målrettet indsats fra industrien, som har forsøgt at gøre blåmuslingerne mere populære som hverdagsspise.

Det er ellers ikke mere end to år siden at salget af ferske muslinger i Danmark var helt i bund, men nye samarbejder med Coop og Dansk Supermarked sender nu hver dag blåmuslingerne ud i flere kølediske landet over, og det har været med til at vende statistikke.

- Det er på vej frem, og det skal der bygges videre på nu. Det virker, som om industrien er interesserede i at bygge på nu, forbrugerne er forhåbentligt interesserede i at få flere tilbud, og så tror jeg på, at det kommer, siger Jens Kjerulf Petersen, direktør, Dansk Skaldyrscenter

Se indslaget fra vores nyhedsudsendelse kl. 19.30 her:

2:01
Danskerne har fået smag for blåmuslinger fra limfjorden. De seneste måneder er salget af ferske blåmuslinger tredoblet. Og det er især på grund af en målrettet indsats for at gøre muslingen til hverdagsspise.