Skralde-Knud: Sådan har butikkerne det med skraldere
Vores journalist, Knud Lind, har taget en snak med to butiksledere fra nogle af de butikker, som han har skraldet containerne hos. Her er deres reaktioner.
Skralde-Knud lever i denne uge udelukkende af mad, som han har skraldet i butikscontainere. Her har han blandt andet skraldet i Fakta og Rema 1000 i Herning-området.
Efter at han har skraldet ved de to butikker, har han nu interviewet lederne i de to butikker for at finde ud af, hvordan de har det med skraldere.
Souschef i Fakta Hammerum, Rune Strobel, synes, at det er helt fint, at der er nogen, der får glæde af maden, der ikke blev solgt.
- Jeg synes, at det er helt fint. Det er jo mad til dem, der har det lidt sværere end andre, siger han.
Holdningen er den samme hos Rema 1000. Her er købmand Troels Kaalund glad for, at det ikke er al maden, der bliver brændt af.
- Er der nogen, der kan få noget ud af maden i stedet for, at det ryger i forbrændingen, så er det bedre, siger han.
Knud Lind er nået til dag fire i sit skraldeprojekt, og du kan blandt andet se ham få nogle gode råd af en mere erfaren skralder i artiklen herunder.