Skralde-Knud: Stadig i fin form efter 50 timer på skrald
Godt i gang med skraldeugens tredje døgn er jeg stadig forskånet for racermave eller det der er værre. Og jeg får masser af frugt og grønt at spise.
SKRALDEMAND DAG 3: Tak for alle hilsner og bekymringer for mit helbred. Jeg værdsætter dem alle som en. Men helt ærligt: Jeg mærker intet til, at jeg nu er inde i tredje døgn som skralder.
Indrømmet, efter T-bone steaken mandag aften var jeg nervøs. Og selvfølgelig gør det indtryk på mig, når en ekspert i ernæring kun har ét råd til alle, der spiser mad fra containerne: Lad være!
Hurra for havregryn
Jeg er kisteglad for de havregryn, jeg har skraldet. De sikrer mig grøden med ”næsten” frisk frugt på toppen hver morgen. At der så var et lille hul i pakken, da jeg fandt dem… Det prøver jeg at glemme.
Min frokost tirsdag - en blandet grøn salat med skinke og basilikum-pesto - var attraktiv. Så meget, at flere af mine kolleger sendte lange blikke, mens de så skuffet på dagens ret i kantinen: Karrysuppe.
Og jeg skal hilse og sige, at min salat var nøjagtig så velsmagende, som havde jeg købt og betalt for den ved kassen i et supermarked.
Nye bekymringer
Lige nu er der to ting, der bekymrer mig og mit fortsatte liv ugen ud som skralder:
For det første forsøger jeg at få Fødevarestyrelsen til at lave nogle laboratorietests af bakterieindholdet i min skraldemad. Men styrelsen vil meget nødig medvirke til at blåstemple min skralde-diæt, som et ufarligt projekt.
Derudover har en Nettomedarbejder sendt mig en mail med oplysninger, der udpeger mindst to nye alvorlige grunde til straks at droppe livet som skraldemand.
Jeg researcher på begge bekymringer og bringer opdateringer, når de foreligger.