Vesterhavshotellet udpeger ny køkkenchef
Det bliver Lone Søgaard Madsen, der skal styre dirigentstokken i på Vesterhavshotellet i Vedersø Klit.
For mindre end en måned siden satte hotellet navn på den nye forpagter. Det blev det først skridt i den rigtige retning for hotellet, der har stået tomt siden det gik konkurs i 2013. Et andet essentielt skridt er nu også blevet taget, idet der er blevet sat navn på hotellets nye køkkenchef, skriver Dagbladet Holstebro.
Kvinden, der får ansvaret i køkkenet, er Lone Søgaard Madsen. Hun er uddannet fra Niels Bugges Kro ved Viborg. I køkkenet vil der i fremtiden blive sat fokus på lokale råvarer og traditionelt dansk mad.
- Hun kommer fra det gode gedigne danske køkken med stolte traditioner. Det kommer vi til at føre videre ved at lave hjemmelavede ting med lokale råvarer. Der bliver hjemmebagt brød og kage, og der kommer også rigeligt med fisk på menukortet, som vi kan hente friske i Thorsminde og Hvide Sande, siger hotelejer, Kim Krull Jørgensen til Dagbladet Holstebro.
Hotellet åbner i forbindelse med sankthans, mens restauranten senest åbner d. 1. juli.